MicheSun

Olen Michelle, sertifioitu FINLAV lumiturvallisuuskouluttaja sekä ISIA pätevöitynyt hiihdonopettaja 🏂⛷️ ja erikoistunut opastamaan vapaalaskua splitboardilla. Olen yksi kuudesta naispuolisista lumiturvallisuuskouluttajista Suomessa. 


Talvisin opastan vapaalaskijoita Suomen lapissa ja Etelä-Norjassa, teen lumivyöryennusteita Pyhätunturilla Pyhän Lumiturvallisuuskeskuksen kanssa sekä koulutan uusia lumilautaopettajia ympäri Suomea SHORYlla. Olen toiminut erilaisissa luonto-, kasvatus- ja matkailualan ohjaus-, kouluttaja- ja opastustehtävissä yli 15 vuotta. Koulutukseltani olen restonomi, eräopas ja elämyspedagogi.


Työssäni haluan tukea osallistujia omien vahvuuksien tunnistamiseen. Tarjoa kursseja ja opastuksia lempeä pedagoginen lähestymistapa otteessani. Puhun retkilläni ja kursseillani luontosuhteesta, voimaantumisesta, vapaudesta, itseluottamuksesta ja rohkeudesta olla oma itsensä. Oppimista tapahtuu vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa elämyksiä ja haasteita kohdatessa. Jotkut asiat pitää vain kokea itse, jotta voi ymmärtää yhä enemmän itseään, muita ja luontoa ympärillämme.