Laskutekniikkapäivä

Aikuisten Snoukkasessarit 6.12.2023

Kaipaatko inspiraatiota ja vinkkejä lumilautailuun? Tule korkkaamaan kausi Aikuisten Snoukkasessareille, eli yhteisölliseen lumilautailupäivään! 

Poppaako ollie? Sujuuko carving? Pitääkö tasapaino? Sessarit tukevat kaikkia laskijoita riippumatta siitä, vilahteleeko haaveissasi kissan tamppaamaa sametti, takamaastojen puuterikentät tai parkissa loistaminen! 

6.12.2023, klo 10–16.00, Ylläs Ski South, Ylläsjärvi
Hinta 139€/hlö
Ilmoittautuminen viimeistään 1.12.

Treenaamme laskemista koko päivän Ylläksen rinteitä luovasti hyödyntäen. Tavoitteenamme on saada osallistujalle lisää varmuutta ja inspiraatiota laskemiseen, sekä löytää avaimia oman laskun kehittämiseen myös jatkossa. Keskitymme monipuolisissa harjoituksissa parantamaan laudan hallintaa sekä perustekniikkaa. Käymme läpi niin rinnelaskua kuin freestylen perusteita, kuten switchinä laskemista ja pientä kikkailua.

Snoukkasessareille ovat tervetulleita kaikki aikuiseksi itsensä kokevat peruslaskemisen hallitsevat lumilautailija – eli osaat linkittää käännöksiä toisiinsa, liikkua punaisissa rinteissä sekä itsenäisesti hisseissä. Laskemme Ylläsjärven rinteissä, osallistuaksesi tarvitset lumilautailuvarusteet, kypärän ja hissilipun.


Valmennuksesta vastaavat Ylläs Ski Schoolin opettajat Michelle Suni ja Anniina Perätalo, jotka nauttivat lumella liukumisen riemusta ammatikseen sekä vapaa-ajalla. Michelle on kokenut lumilautailun opettaja, SHORYn kouluttaja (eli snoukkaopejen ope!), lumiturvallisuuskouluttaja sekä vapaalaskuopas. Anniina on kaikenlaiseen lumilautailuun aikuisena hurahtanut snoukkaope ja eräopas, joka rakastaa opettamista sekä oppimista. Ja on päättänyt tällä kaudella ländätä ykköset junnuparkissa.

Ohjelma

  • Klo 9.45 Tapaamme Ylläsjärven Tuolihissin ala-asemalla.
  • Aamupäivän sessarit rinteissä
  • Klo 12-13.30 Omakustanteinen lounas – omilla eväillä tai yhdessä rinneravintolassa.
  • Iltapäivän sessarit rinteissä
  • Klo 16.00 Tapahtuma päätyy Tuolihissin ala-asemalla

Sijainti: Ylläs Ski Resort, Ylläsjärvi. Iso-Ylläksentie 44, 95980 Ylläsjärvi.

Kuva Annika Mäkelä
Kuva Annika Mäkelä

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella tai Lähetä sähköpostia michelle.s.suni@gmail.com tai whatsapilla 044-5399492 tietosi. 

Lähetän sinulle laskun ja infokirjeen, jolla varmistat paikkasi. Tapahtuman hinta on 139€ sis. 10% alv. / henkilö. Mukaan mahtuu 12 osallistujaa. Minimi osallistujamäärä on 6. Ilmoittaudu viimeistään 1.12. mennessä.

Jäikö kysyttävää? Laita viestiä Michellelle tai Anniinalle. Nähdään Sessareilla!